T’ho expliquem d’una manera diferent.

Un cop t’inscriguis, t’anirem explicant tot allò que necessites saber sobre el nostre centre. Això, juntament amb la informació de la web del col·legi, us ajudarà a prendre la decisió. Però si llavors encara t’has quedat amb dubtes no et preocupis, perquè els resoldrem durant les jornades de Portes Obertes.

L’escola en xifres

Alumnat

Docents

Línies

Superficie en m2

OFERTA EDUCATIVA

L’etapa d’Educació Infantil, a la nostra escola, comprèn els nens i nenes de 3 a 6 anys. Els infants, en aquesta etapa aprenen a: ser i actuar de forma cada vegada més autònoma, pensar i a comunicar, descobrir i tenir iniciativa i conviure i habitar el món.

Amb un projecte de treball per ambients, un mètode d’educació centrat en els espais i la relació que els nostres alumnes tenen amb ells.

 

L’educació Primària, que va des dels 6 als 12 anys, és una etapa que continua el camí d’experiències començat en l’etapa infantil i els prepara per futurs aprenentatges.

ESO

Aquesta etapa educativa comprèn des dels 12 als 16 anys i consta de 4 cursos. És l’etapa del descobriment del món, de l’esforç i de la superació. Però també dels amics/amigues, l’alegria i les decisions sobre el futur. Al final de l’etapa l’alumne/a pot obtenir el títol de GESO (Graduat en Educació Secundària Obligatòria), que li permetrà accedir als estudis postobligatoris de Batxillerat o de Formació Professional (Cicles Formatius de Grau Mitjà)

La Formació Professional (FP) és aquell ensenyament que engloba diferents estudis o aprenentatges que estan encaminats a la inserció laboral. És un sistema formatiu caracteritzat pel seu vessant pràctic i proximitat a les empreses. La incorporació laboral es pot realitzar amb major rapidesa amb la possibilitat de continuar estudiant.

Els Programes de formació i inserció (PFI) són programes formatius que tenen com a finalitat millorar la formació i la qualificació professional i afavorir la inserció laboral dels joves que no disposen del Graduat en ESO. Tenen com a objectiu afavorir la seva inserció laboral així com la continuïtat formativa, especialment en els cicles de grau mitjà de formació professional.

Com m’inscric?

Omple aquest formulari d’inscripció per anar rebent informació sobre el procés d’escolarització. 

En fer-ho et subscriuràs a la nostra llista de difusió, cosa que ens permetrà acompanyar-te al llarg del procés d’admissió i informar-te de totes les novetats.

I ara què?

T’anirem avisant dels nous vídeos que publiquem, on et parlarem sobre diferents aspectes del nostre centre (metodologia, instal·lacions, plurilingüisme…). Aquests vídeos aniran acompanyats d’enllaços a la nostra web i preguntes freqüents perquè en puguis aprofundir més. Els publicarem en aquest mateix apartat de la web i a xarxes socials.

Si veus que no t’arriba cap correu comprova la vostra safata de correu no desitjat o envia’ns un missatge mitjançant el formulari de contacte que trobaràs al final d’aquesta pàgina. 

També pots fer una ullada per la nostra web en qualsevol moment. Et recomanem començar per aquests tres apartats:

Segueix-nos a les xarxes socials!

En resum…

1

Inscriu-te

Omple el formulari per rebre tota la informació.

2

Informa’t

Comprova el teu correu cada setmana i revisa la informació que t’enviem.

3

Pregunta

Dies previs, et demanarem que ens facis arribar tots aquells dubtes que t’hagin quedat per resoldre durant la jornada.

4

Visita el centre

Algun dubte?

10 + 11 =