OFERTA EDUCATIVA

Tracte personalitzat afavorint l’educació integral, tot treballant les relacions amb els companys i les persones adultes.

Formació basada en l’autonomia personal, la responsabilitat, la solidaritat, la llibertat, la participació i el compromís individual i col·lectiu.

ESO

Capacitat de resoldre problemes reals i obtenció dels coneixements, habilitats i actituds necessàries pel desenvolupament en els diversos contextos de la vida quotidiana.

L’estudiant aprendrà coneixements i destreses en la resolució de problemes i en situacions complexes, mobilitzant recursos diversos adquirits en diferents moments del trajecte acadèmic.

T’ho expliquem d’una manera diferent.

Un cop t’inscriguis, t’anirem explicant tot allò que necessites saber sobre el nostre centre. Això, juntament amb la informació de la web del col·legi, us ajudarà a prendre la decisió. Però si llavors encara t’has quedat amb dubtes no et preocupis, perquè els resoldrem durant les jornades de Portes Obertes.

L’escola en xifres

Alumnat

Docents

Línies

Superficie en m2

Com m’inscric?

Omple aquest formulari d’inscripció per anar rebent informació sobre el procés d’escolarització. 

En fer-ho et subscriuràs a la nostra llista de difusió, cosa que ens permetrà acompanyar-te al llarg del procés d’admissió i informar-te de totes les novetats.

I ara què?

T’anirem avisant dels nous vídeos que publiquem, on et parlarem sobre diferents aspectes del nostre centre (metodologia, instal·lacions, plurilingüisme…). Aquests vídeos aniran acompanyats d’enllaços a la nostra web i preguntes freqüents perquè en puguis aprofundir més. Els publicarem en aquest mateix apartat de la web i a xarxes socials.

Si veus que no t’arriba cap correu comprova la vostra safata de correu no desitjat o envia’ns un missatge mitjançant el formulari de contacte que trobaràs al final d’aquesta pàgina. 

També pots fer una ullada per la nostra web en qualsevol moment. Et recomanem començar per aquests tres apartats:

Segueix-nos a les xarxes socials!

En resum…

1

Inscriu-te

Omple el formulari per rebre tota la informació.

2

Informa’t

Comprova el teu correu cada setmana i revisa la informació que t’enviem.

3

Pregunta

Dies previs, et demanarem que ens facis arribar tots aquells dubtes que t’hagin quedat per resoldre durant la jornada.

4

Visita el centre

Algun dubte?

5 + 5 =