T’ho expliquem d’una manera diferent.

Un cop t’inscriguis, t’anirem explicant tot allò que necessites saber sobre el nostre centre. Això, juntament amb la informació de la web del col·legi, us ajudarà a prendre la decisió. Però si llavors encara t’has quedat amb dubtes no et preocupis, perquè els resoldrem durant les jornades de Portes Obertes.

L’escola en xifres

Alumnat

Docents

Línies

Data de fundació

OFERTA EDUCATIVA

Tracte personalitzat afavorint l’educació integral, tot treballant les relacions amb els companys i les persones adultes.
Formació basada en l’autonomia personal, la responsabilitat, la solidaritat, la llibertat, la participació i el compromís individual i col·lectiu.

ESO

Capacitat de resoldre problemes reals i obtenció dels coneixements, habilitats i actituds necessàries pel desenvolupament en els diversos contextos de la vida quotidiana.

Batxillerat Dual

 a partir de 2n d’ESO

L’estudiant aprendrà coneixements i destreses en la resolució de problemes i en situacions complexes, mobilitzant recursos diversos adquirits en diferents moments del trajecte acadèmic.

Com m’inscric?

Omple aquest formulari d’inscripció per anar rebent informació sobre el procés d’escolarització. 

En fer-ho et subscriuràs a la nostra llista de difusió, cosa que ens permetrà acompanyar-te al llarg del procés d’admissió i informar-te de totes les novetats.

I ara què?

Vols conéixer com és la nostra escola, com treballem, quins són els nostres projectes, com apliquem el perfil competencial de sortida dels nostres alumnes. Apropa’t a nosaltres des d’aquests apartats!

Segueix-nos a les xarxes socials!

En resum…

Algun dubte?

15 + 13 =